Fijne Feestdagen!
24 december 2015 - Emiel Brommer

December telt zijn laatste dagen af, de zon slaapt uit en gaat alweer vroeg op bed, de temperatuur daalt richting het vriespunt, 2015 zit er alweer bijna op. Het enige dat nog moet gebeuren om dit jaar af te sluiten is goed eten met kerst, luisteren naar de radio 2 Top2000 en dan onder het genot van een goede fles champagne en een lekkere MV Oliebol met familie en vrienden luidkeels de laatste seconden van het jaar aftellen. Aan het einde van het jaar blikken we terug met de conclussie dat het weer een geslaagd jaar was.

Al in maart mocht MV1 de kampioensvlag hijsen na een goed zaalseizoen. Later dit jaar lukte dat helaas niet meer. Nogmaals gefeliciteerd met deze prestatie MV1!
In mei werd voor de tweede keer het vriedenkorfbaltoernooi georganiseerd en was ook deze keer weer een groot succes! Mede door het prachtige weer was het weer een geslaagde dag.
Ook in mei reden de aspiranten op een platte wagen door het dorp om het kampioenschap te vieren. Met het nieuwe team dat zich halverwege 2014 vormde waren er maar twee seizoenen nodig om aan elkaar te wennen en een hecht team te worden. Al in het derde seizoen werden ze kampioen. Ook de aspiranten, nogmaals gefeliciteerd met jullie kampioenschap!
In oktober mochten we Norbert Baas, de nieuwe trainer en coach bij MV, ontvangen op de eerste training. Met een frisse blik op het korfballen en gezond fanatisme is Norbert aan de slag gegaan met de aspiranten en senioren. En niet zonder succes. De senioren staan momenteel aan kop in de competitie en ook de aspiranten doen het de laatste wedstrijden erg goed en kunnen nog steeds mee doen om het kampioenschap.

Korfbalvereniging Moedig Voorwaarts bedankt al haar leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren voor de samenwerking in 2015 en wenst hen allen een fijne kerst en een sportief 2016 toe!