Jeugd verliest na een sterke wedstrijd
28 november 2015 - Jacob Joling
Moedig Voorwaarts A1 - SIM A1

Vanmorgen mochten we om 10.00 in de Spronk aantreden tegen SIM A1. SIM had tot dan toe met stevige cijfers alles in deze poule gewonnen en het beloofde dus een zware wedstrijd te worden!

Ondanks deze feiten wist MV echter al vrij snel op 1-0 te komen. Het duurde even voordat SIM het antwoord had en hoewel SIM vervolgens erg voortvarend speelde, konden de spelers niet zo gemakkelijk scoren als ze gewend waren. MV stond toch snel met 1-3 achter, maar voor de rust wisten we hier weer 4-4 van te maken. In de rust zijn 2 spelers gewisseld en met vernieuwde moed begonnen we met de 2e helft. Aangezien SIM ook gewisseld had, konden zij direct weer uitbreken en op 4-5 voor komen. dit verraste MV zo erg dat we even niet speelden zoals we normaal doen en voor we het wisten was het 4-7. Vanaf dat moment ging de ruggen weer recht en wisten we terug te knokken naar 8-8. Helaas moest MV in de laatste minuten zijn meerdere in SIM herkennen. Vanaf dat moment scoorde MV niet meer, maar SIM helaas wel.

Dit zorgde voor een eindstand van 8-11. In mijn ogen was dit niet helemaal een terechte stand, een gelijkspel was meer terecht geweest. Maar helaas zijn de feiten anders.

Het was een mooie wedstrijd waar MV weer goed geknokt heeft en goed spel heeft laten zien. Vooral verdedigend staan we ons mannetje, maar aanvallen blijft helaas het scoren achterwege.

Eindstand: 8-11