MV 1 - Roreko 4 eindigt in gelijkspel
24 januari 2016 - Norbert Baas
Moedig Voorwaarts 1 - Roreko 4

Moedig Voorwaarts had Junioren Syvia van Kampen en Kasper Joling in de basis staan voor Anouk everts ( werk ) en Emiel Brommer ( enkelblessure ) tegen Roreko 4 en Kasper Joling speelde als rebounder een sterke wedstrijd.
In een wedstrijd waarin beide teams veel kansen miste scoorde Sylvia van Kampen in de 21 ste minuut de 1-0. Na de 1-1 in de 23 ste minuut van Roreko uit een vrije bal scoorde Alfred Stevens in de 27 ste minuut de 2-1 uit een afstandschot en met deze voetbalscore gingen beide teams de kleedkamer in.
Moedig Voorwaarts kwam beter uit de kleedkamer dan Roreko en scoorde in de 1 en 2 minuut na de pauze via Roelof van Dalen uit een inloopbal en Sylvia van Kampen van afstand. Na de 4-2 uit weer een vrije bal voor Roreko scoorde Moedig Voorwaarts via een afstandschot van Roelof van Dalen de 5-2. Roreko knokte zich terug tot 5-5. Moedig Voorwaarts had op dat moment Jan de Boer en Yvonne van Kampen ingebracht. Roelof van Dalen maakte via een kleine kans de 6-5 en in de zelfde minuut scoorde Roreko de 6-6. Roreko nam hierna het hef in handen en kwam op voorsprong. Na de 7-7 van Jan de Boer uit een afstandschot nam Moedig Voorwaarts een voorsprong via een afstandschot van Judith Gorte in de 27 ste minuut. In dezelfde minuut maakte Roreko gelijk uit een doorbraak waarmee een terecht gelijkspel behaald werd.

Eindstand: 8-8