Jeugd verliest 2e wedstrijd van Leonidas
24 september 2016 - Jacob Joling
Moedig Voorwaarts A1 - Leonidas/De Hoeve A2

Om tien uur floot Jansje voor de start van de wedstrijd bij de wiekslag.
Leonidas trok meteen de wedstrijd naar zich toe en Wessel Greveling, Emy Otten, Eva Thalen en Kasper Joling moesten direct vol in de verdediging. Dit ging helaas niet zonder problemen en binnen 10 minuten stond MV 0-2 achter.
Daarna mochten Wybren, Marika, Martijn en onze aanvoerder Yvonne de verdediging overnemen men mochten Wessel, Emy , Eva en Kasper de aanval overnemen. Dit ging beter en Eva wist al in de 12 minuut 2-1 aantekenen, Wessel scoorde 3 minuten later 2-2 en alles was weer open voor MV.
Helaas kon Leonidas direct daarna weer 2-3 maken en na plm 30 minuten ook weer scoren en wist toen snel achter elkaar 2-4 en 2-5 te komen.
Eva wist even voor de rus de stand nog weer op 3-5 te zetten.

In de rust Is Max Stoevelaar voor Wybren en Saskia van Munster voor Mariska gewisseld wat in eerst instantie het spel ten goede bracht want Saskia wist vrij snel na de hervatting de stand op 4-5 en 5-5 te zetten.
Opnieuw was er weer een kans voor MV om de touwtjes in handen te nemen.
Helaas Lukte dit niet want Leonidas liep opnieuw uit naar 5-9.
Hoewel Emy in de 33ste minuut van de 2 helft de stand nog naar 6-9 wist te brengen kon MV geen vuist meer maken en was 6-9 de eind stand.

De wedstrijd zelf was een lastige wedstrijd. Kansen waren er genoeg maar helaas werd er toch niet genoeg in de gescored.

Eindstand: 6-9